Security University Live: filosofische blik op informatiebeveiliging: “anders kijken, is méér zien”

Tijdens dit laatste uur van het Jaarcongres IT & Information Security gaan we terug naar de collegebanken en hangen we driekwartier aan de lippen van Bas Haring.

In dit unieke college zet Bas de aanwezige deelnemers van het congres tot nadenken. De aankomende editie van het IT & Information Security congres doet hij een aanzet om iedereen na te laten denken over hun informatiebeveiliging. Stellen we wel de juiste vragen?

Tijdens dit gastcollege geeft Bas een filosofische blik op informatiebeveiliging. Als geen ander maakt hij - met zijn aanstekelijk enthousiasme, zijn kenmerkende presentatiestijl en bijzondere timing - de wetenschap toegankelijk! 

Woon dit afsluitende college ook bij!

Het Security University Live college is onderdeel van het congres IT & Information Security. Wilt u ook aanwezig zijn bij deze bijzondere editie? Meld u dan nu aan voor deelname aan dit congres. Zorg ervoor dat u zich tijdig inschrijft want vol=vol.

Waar kent u Filosoof Bas Haring van?

Prof. dr. Bas Haring, verbonden aan de Universiteit Leiden, is geknipt voor een college. Op een frisse en toegankelijke manier legt hij wetenschap en filosofie uit. Via boeken, columns, lezingen en tv laat Haring mensen op andere manieren tegen zaken aankijken en zet hij ze aan het denken.

Bas Haring denkt en vraagt, schrijft en spreekt. Hij is schrijver van populair-wetenschappelijke boeken en vele columns, onder andere in Intermediair en de Volkskrant. Samen met Ionica Smeets schreef hij Vallende Kwartjes. Verbonden aan de Universiteit Leiden, is hij een wetenschapper die een breed publiek weet aan te spreken. Op tv was Bas Haring te zien in de programma’s Stof en Haring en hij zit in het panel van Proefkonijnen.