Nieuws

Nieuwsitem 10 januari 2019

Stop wapenwedloop in cybersecurity!

De investeringen in cybersecurity lopen op en blijken daardoor steeds lastiger financieel te verantwoorden. De zegeningen van de digitale transformatie dreigen ten onder te gaan. Zitten we in een ratrace of gaan we ooit de oorlog winnen van de cybercriminelen? Heliview organiseert op 13 februari een inspirerende dag in het Congrescentrum 1931 in Den Bosch, waar gerenommeerde deskundigen uit verschillende disciplines ons anders naar IT & Information Security laten kijken.

+ Lees meer
Nieuwsitem 18 december 2018

Veilige datastromen bij Evides

Evides Waterbedrijf levert 24 uur per dag 365 dagen per jaar, veilig, schoon én smakelijk drinkwater aan 2,5 miljoen klanten en het bedrijfsleven in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Daarnaast biedt Evides industriewaterdiensten op maat aan grote industriële klanten in onder meer Nederland, België en Duitsland. Evides is al vele jaren klant van BlackBerry, waarbij de mobiele vloot is beveiligd met BlackBerry UEM, de applicaties met BlackBerry Dynamics en het personeel wordt ondersteund met BlackBerry Work. Het management was echter nog op zoek naar een goed systeem om hun klanteninformatie en gevoelige data te delen en tegelijkertijd te beveiligen, dus richtten ze zich op BlackBerry Workspaces.

+ Lees meer
Nieuwsitem 04 december 2018

Live Talkshow: overheid en bedrijfsleven, samen sterker!

Op woensdag 13 februari 2019 vindt op het congres IT & Information Security een interactieve talkshow plaats. Een tafelgesprek met verschillende security experts waarbij het thema publieke en private samenwerkingen (PPS) wordt besproken De tafelgasten nemen je graag mee in diverse stellingen en standpunten, waar jij als aanwezige ook je mening kan delen!

Talkshowgasten: Sven Kockelmann (Journalist en tv-presentator), Ad Krikke (CISO bij DSM), Arthur Meulesteen (Information security leader bij IKEA) en Nienke van den Berg (Z-CERT).

+ Lees meer
Nieuwsitem 28 november 2018

IT Information Security als vast onderdeel van de business strategie

Voor veel organisaties wordt het steeds duidelijker dat goed werkende ICT-systemen geen doel meer is, maar juist het middel om je bedrijf anno 2018 mee te laten draaien! Sterker nog, ICT is de tegenwoordig vaak de spil binnen het bedrijf. Het logische gevolg hiervan is dat de betrouwbaarheid van deze systemen van onmisbaar en essentieel belang zijn geworden.

+ Lees meer
Nieuwsitem 14 november 2018

Security University Live: college van Prof. Dr. Erik Scherder

Meer snappen van hersenen en de invloed op de dagelijkse dingen? Speciaal voor deze editie van het jaarcongres IT Information Security  2019  “Anders kijken, is méér zien” geeft professor Erik Scherder een keynote over de werking van het brein. Organisaties investeren veel aan informatiebeveiliging, maar het menselijk element wordt nogal eens over het hoofd gezien.

+ Lees meer
Nieuwsitem 20 september 2018

Sven Kockelmann dagvoorzitter bij het IT & Information Security congres

Sven Kockelmann (1969) is een ervaren journalist en tv-presentator. Jarenlang presenteerde hij het ontbijtprogramma Goedemorgen Nederland op radio en televisie. Hij presenteerde Brandpunt en Oog in oog. Typerend voor Sven Kockelmann is zijn indringende manier van ondervragen. Hij kan zeer vasthoudend zijn, maar is tegelijk vriendelijk en correct. Voor de 15de editie van het IT & Information Security congres zal Sven Kockelmann de rol van dagvoorzitter op zich nemen. 

+ Lees meer
Nieuwsitem 14 september 2018

1931 Congrescentrum 'S-Hertogenbosch

Op 13 februari organiseert Heliview Conferences & Training BV het Jaarcongres IT & Information Security 2019. Dit jaar wordt het congres georganiseerd in het indrukwekkende congrescentrum 1931 in 's-Hertogenbosch. Tijdens deze 15de editie van het congres zal het thema ‘Anders Kijken, is meer zien!’ centraal staan.

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen