Live Talkshow: Resilience

Op woensdag 12 februari 2020 vindt op het congres IT & Information Security een interactieve talkshow plaats. Een tafelgesprek met verschillende security experts waarbij het thema Resilience wordt besproken De tafelgasten nemen je graag mee in diverse stellingen en standpunten, waar jij als aanwezige ook je mening kan delen! 

Talkshowgasten: Sven Kockelmann (Journalist en tv-presentator), Ewoud Smit (Manager Cyber Defense Operations Team bij ASML) & Nadeem de Vree (Security Operations Manager bij Nationale Nederlanden)

Thema talkshow: Resilience

Hoe veerkrachtig is uw organisatie eigenlijk? In een tijd waarbij terroristische dreigingen hoog zijn. Natuurrampen en extreem weer dichterbij plaatsvinden dan we denken en waarbij politieke onrust, cyber crime en uitval van ICT dagelijkse kost lijken te worden. Zijn dit slechts enkele opsommingen van scenario’s waar uw organisatie mee te maken kan krijgen.

IT & Information Security 2020

Tijdens het jaarcongres IT Information Security staat kennisdeling en interactie tussen vakgenoten centraal. Het congres toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging en IT-security.

IT Information Security biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met 225 tot 250 deelnemende vakgenoten bij uitstek hét evenement om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen met uw vakgenoten en om uw netwerk te onderhouden.