Programmacommissie

Justin Broeders
Justin Broeders
Manager Security, Risk & Compliance
Eneco

Justin  is werkzaam als manager Security, Quality en Privacy bij Eneco. Hiervoor is hij o.a. werkzaam geweest bij a.s.r. (IT Risk Officer) en DELA (CISO). Zijn focus ligt op het snijvlak van technologie, beveiliging en risicomanagement. Zijn brede oriëntatie en ruime ervaring op het gebied van informatiebeveiliging en risicomanagement maken hem een allround security professional. Justin is een verbinder die actief op zoek gaat naar de dialoog en graag de relatie legt met de menselijke factor (gedrag) en security awareness.

Ad Krikke_ICS2019.jpg
Ad Krikke
Leadership Partner Security & Risk Management
Gartner

Ad Krikke was de Corporate Information Security Officer (CISO) voor DSM en de voorzitter van de multinational ISAC in Nederland totdat hij de overstap maakte naar Gartner in April 2019. Daar ondersteunt hij nu diverse CISO’s van multinationals door heel Europa. Ad is ook docent aan de universiteiten van Maastricht en Antwerpen aangaande het thema Cybersecurity. In 2018 schreef Ad een boek over Cybersecurity met de titel “Een duurzame Digitale Economie”. Dit alles wil volgens Ad vooral zeggen dat hij gepassioneerd is over het onderwerp IT & Informatie Security.   

Arthur Meulstee
Arthur Meulstee
Information Security Leader
IKEA

Arthur heeft jarenlang bij EY gewerkt als ethisch hacker en security auditor. Hij heeft zowel digitaal als fysiek legaal ingebroken bij vele grote organisaties in binnen- en buitenland.

Vanaf 2015 werkt hij voor IKEA waar hij zijn ervaring gebruikt om informatie en cyber-risico’s zo effectief mogelijk te beheersen. Eerst als IT & information securtity manager bij de IKEA Foundation en sinds een jaar als information security leader bij de franchisor unit (Inter IKEA).

Arthur is altijd op zoek naar innovatie oplossingen in een mix van preventie, detectie en reactie. Het voornaamste doel hierbij is om niet alleen de organisatie te beschermen, maar ook de digitale transformatie te ondersteunen.

Meer sprekers worden geladen