Programmacommissie

Justin Broeders
Justin Broeders
IT Risk Officer
A.S.R.

Justin  is werkzaam als IT Risk Officer bij a.s.r. en als zodanig ook betrokken in het Privacyteam.Zijn focus ligt op het snijvlak van technologie, beveiliging en risicomanagement. Zijn brede oriëntatie en ruime ervaring op het gebied van informatiebeveiliging maken hem een allround security professional. Justin is een verbinder die actief op zoek gaat naar de dialoog en graag de relatie legt met de menselijke factor (gedrag) en security awareness.

Ad Krikke.jpg
Ad Krikke
CISO
DSM

Ad Krikke werkt sinds 2002 voor DSM in diverse IT functies.. Ook daarvoor werkte hij al sinds 1994 regelmatig als business consultant en project manager voor DSM en andere Internationals in de Benelux. Als een tijdelijke assignment werkte Ad Krikke 5 jaar als lead-auditor voor de interne audit afdeling van DSM. Sinds 2012 werkt hij voor het CISO-Office van DSM waarvan hij sinds 1 Januari tevens de manager is.

Ad Krikke studeerde Bestuurlijke Informatie Kunde aan de Universiteit van Tilburg.

Fred Streefland.jpg
Fred Streefland
Corporate Information Security Officer
LeaseWeb

Fred Streefland is de Corporate Security Officer (CSO) van de LeaseWeb. Voor deze functie was Fred werkzaam als Information Security Officer (ISO) bij Exact. Hiervoor heeft hij enkele jaren gewerkt in het Industriële Control Systemen (ICS) domein bij het European Network for Cyber Security (ENCS). In de tijd daarvoor was Fred werkzaam als Senior Manager Security bij Accenture, Cyber Security specialist bij IBM en Luitenant-kolonel Inlichtingen & Veiligheid bij de Koninklijke Luchtmacht en de MIVD. Fred is afgestudeerd aan de Koninklijke Militaire Academie (KMA) en heeft gedurende zijn werkzaamheden als inlichtingen officer ook de HEAO MER en de Hogere Defensie Vorming (HDV) succesvol afgerond. Tevens heeft hij in de afgelopen jaren ook een aantal specifieke Cyber Security cursussen gevolgd (o.a. Black Hat, SABSA en CISSP bootcamp).

Rachel Marbus.jpg
Rachel Marbus
Privacy officer
KPN

Rachel is een burgerrechtenfundamentalist en verzot op het grondrecht op Privacy. Als iemand tegen haar roept “Privacy is dood”, ontsteekt ze doorgaans in een vlammend betoog startend met “Ik heb niets te verbergen, maar dat hoeven ze niet te weten”. Marbus is Privacy Officer van KPN, heeft wetenschappelijk onderzoek gedaan naar privacy en identiteiten in de online wereld, is bestuurslid van het PvIB, spreekt vaak over privacy & security en heeft een vaste column in het blad Informatiebeveiliging.

Meer sprekers worden geladen