Sprekers

Tim Murck_ITSEC2020.jpg
Tim Murck
Co founder & biggest fan HackShield Future Cyber Heroes
Hackshield

Als storyteller heb ik een passie voor de kracht van het verhalen vertellen en gamification. Verhalen maken het ontastbare tastbaar en in een game van je fouten kunnen leren is geweldig. Het is mijn doel om van mensen probleemoplossende helden die de wereld verbeteren te maken. 

Nadeem de Vree_ITSEC2020.jpg
Nadeem de Vree
Security Operations Manager
Nationale Nederlanden

Prior to joining Nationale Nederlanden, Nadeem earned his stripes within the Dutch Military and working both for Accenture Security Consulting and Fox-IT. He is specialized in cross domain security strategy and integration, looking to how the domains of the IT, OT and Physical security continue to overlap at an increasing rate. He is currently the security operations manager at Nationale Nederlanden, additionally he is a security jury member for the Blue Tulip awards. In both these roles he is able to combine his passion for security and innovation with enabling people to grow and be successful. Nadeem holds a masters in Artificial Intelligence as well as Executive Masters of Business Administration.

Justin Broeders
Justin Broeders
Manager Security, Quality en Privacy
Eneco

Justin  is werkzaam als manager Security, Quality en Privacy bij Eneco. Hiervoor is hij o.a. werkzaam geweest bij a.s.r. (IT Risk Officer) en DELA (CISO). Zijn focus ligt op het snijvlak van technologie, beveiliging en risicomanagement. Zijn brede oriëntatie en ruime ervaring op het gebied van informatiebeveiliging en risicomanagement maken hem een allround security professional. Justin is een verbinder die actief op zoek gaat naar de dialoog en graag de relatie legt met de menselijke factor (gedrag) en security awareness.

Luc van Deuren_ITSEC2020.jpg.jpg
Luc van Deuren
Solutions Architect
Zscaler

Luc joined Zscaler in 2018 as Solution Architect for Northern Europe. Based on 20 years of experience in the computer and network security industry he supports Enterprises to get ready for digital transformation by designing future-proof network and security infrastructures. Zero IT branch office, a user focused approach and cloud-ready networks are critical success factors, that need to be considered for a successful transformation. Luc works hand-in-hand with partners and customers and provides technical consulting and coordination services to overcome the hurdles of traditional infrastructure limitations on the path to a secure transformation journey.

Rick Goud_ITSEC2020.jpg
Rick Goud
Oprichter en directeur
ZIVVER

Rick promoveerde aan de UvA op de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van beslissingsondersteunende systemen in de zorg. Vervolgens ging hij aan de slag als consultant. Overal waar hij kwam werd met gevoelige data zoals patiëntgegevens, prijsafspraken of contracten gewerkt. Regelmatig zag hij organisaties gebruikmaken van oplossingen waarvan de veiligheid en beheersbaarheid twijfelachtig was. Het idee voor ZIVVER was geboren. Inmiddels staat Rick aan het hoofd van een succesvolle scale-up, die zich in diverse landen inzet voor veilige communicatie.

Meer sprekers worden geladen