Sprekers

Frans Hut_ITSEC2020.jpg
Frans Hut
CISO
Gemeente Haarlem & Gemeente Zandvoort

Frans belandde in 1985 toevallig in de informatiebeveiliging. Sindsdien heeft hij een groot deel van zijn werkzame leven doorgebracht in allerlei rollen binnen beheer, beveiliging en IT Audit. Op dit moment is Frans de CISO van Gemeente Haarlem en van Gemeente Zandvoort.

Gert Kogenhop_ITSEC2020.jpg
Gert Kogenhop
Docent
Security Academy

Gert Kogenhop heeft een achtergrond in Finance, HR, Operations, Logistiek en ICT o.a. als Regional Finance Director Northern Europe bij DELL en was werkzaam in het Verenigd Koninkrijk. Momenteel ligt zijn focus op het zo optimaal mogelijk waarborgen van de bedrijfscontinuïteit voor alle mogelijke organisaties. Hij is eigenaar van bcm+, een consultancybedrijf op het gebied van Business Continuity Management onder andere gespecialiseerd in implementatie conform de norm ISO 22301.

Gert is ontwikkelaar van de training specifiek gericht op BCMS conform ISO 22301 en zijn ervaring als coach en consultant zorgt voor een praktijkgerichte opleiding, welke verder gaat dan slechts de norminhoud. Tevens geeft hij invulling aan het programma ‘Finance voor Security en Business Continuity Professionals’, een module binnen de Post-HBO opleiding Information Security Management Professional.

Meer sprekers worden geladen