Sprekers

Mark Bloemsma
Mark Bloemsma
Senior Consulting System Engineer EMEA
ForcePoint

Mark is verantwoordelijk voor het begeleiden en adviseren van high-end enterprises in Europa, Midden-Oosten en Afrika bij het selecteren en implementeren van de diverse Forcepoint-producten. Daarnaast werkt hij nauw samen met productmanagers aan de ontwikkeling van het productportfolio. Met een sterke focus op het User en Data security portfolio is hij bekend met de privacy aspecten die komen kijken bij het monitoren van data en eind gebruikers op de werkvloer.
Mark kwam in dienst bij Forcepoint in 2010 als Sr. System Engineer en trad op als technisch consultant in de Benelux-regio waar hij brede praktijkervaring en security expertise opdeed. Voor Forcepoint deed hij al uitgebreide ervaring op in de security-branche in zijn functies als adviseur penetratie/testing – ethical hacking en security consultant bij Dimension Data. Hij behaalde daar ook zijn Cicso certificaten CCNP en CCSP. Mark startte zijn carrière in 1998 bij Pink Elephant, nu PinkRoccade, en hield zich toen voornamelijk bezig met IT-networking waaronder routers, switches en firewalls.

Richard Gout_IT&IS2019.jpg
Richard Gout
Security Services Consultant
IBM Security

Richard is een security veteraan met gedegen kennis van uiteenlopende IT&Information security thema's. Voordat hij IBM Security kwam versterken was hij werkzaam bij o.a. Fox-IT, McAfee en F-Secure.

Konrad de Groot_IT&IS2019.jpg
Konrad de Groot
Cloud | Security | Data Governance | Sales Professional
Varonis

Konrad brengt ruim 16 jaar sales en advies ervaring mee in IT & Information Security. Hij heeft veel organisaties van advies en concrete oplossingen voorzien op het gebied van het (geautomatiseerd) optimaliseren van werkprocessen, security en compliance.

400 Sander Hofman_ITSEC2018.jpg
Sander Hofman
European Sales Engineer
Mimecast

Sander heeft het grootste gedeelte van zijn carrière er naar gestreefd om the begrijpen hoe technologie organisaties kan ondersteunen. In zijn vroege jaren werkte Sander bij de overheid, waarna hij in de consultancy terecht kwam en internationaal ging werken. Voordat hij bij Mimecast aan de slag ging, was Sander deel van het Technical Sales Office 365 bij Microsoft Nederland.

Sjoerd de Jong (002).jpg
Sjoerd de Jong
Senior Systems Engineer
Aerohive Networks

Sjoerd heeft meer dan 10 jaar ervaring in IT-security. Hij is gespecialiseerd in WLAN, SDWAN, authenticatie en cloud security en volgt ontwikkelingen op het gebied van Wi-Fi, Endpoint Security, Mobility en Cyber Security op de voet. Sjoerd begon zijn carrière bij Lantech en is nu bij Aerohive Networks als Sr. Systems Engineer verantwoordelijk voor de technische ondersteuning bij eindklanten en prospects.     

Meer sprekers worden geladen