Sprekers

Johan Bakker_ITSEC2020.jpg
Johan Bakker
Docent
Security Academy

Johan Bakker is al meer dan 15 jaar werkzaam in het Information Security en Business Continuity vakgebied, als consultant, beleidsadviseur en tot 2012 als CISO van KPN. Sinds 2012 is Johan actief als zelfstandig consultant en docent.

Hij is docent van een aantal CISSP modules en de module Organising Information Security van de ISME post-HBO opleiding. Gedurende de lessen zal Johan de stof met de nodige anekdotes uit de praktijk tot leven brengen om daarmee de praktische toepasbaarheid te vergroten.

Gert Kogenhop_ITSEC2020.jpg
Gert Kogenhop
Docent
Security Academy

Gert Kogenhop heeft een achtergrond in Finance, HR, Operations, Logistiek en ICT o.a. als Regional Finance Director Northern Europe bij DELL en was werkzaam in het Verenigd Koninkrijk. Momenteel ligt zijn focus op het zo optimaal mogelijk waarborgen van de bedrijfscontinuïteit voor alle mogelijke organisaties. Hij is eigenaar van bcm+, een consultancybedrijf op het gebied van Business Continuity Management onder andere gespecialiseerd in implementatie conform de norm ISO 22301.

Gert is ontwikkelaar van de training specifiek gericht op BCMS conform ISO 22301 en zijn ervaring als coach en consultant zorgt voor een praktijkgerichte opleiding, welke verder gaat dan slechts de norminhoud. Tevens geeft hij invulling aan het programma ‘Finance voor Security en Business Continuity Professionals’, een module binnen de Post-HBO opleiding Information Security Management Professional.

Meer sprekers worden geladen