Sprekers

Sebastiaan Kors_IT&IS2019.jpg
Sebastiaan Kors
Managing Director
Lantech

Sebastiaan is al meer dan 20 jaar actief in de IT Security sector. Hij was mede-oprichter van IT beveiliger WeSecure en nu Managing Director binnen Lantech, een gespecialiseerde leverancier van IT Security adviezen, oplossingen en diensten. Tevens is hij betrokken als partner voor het Dutch Security Techfund, een Nederlands investeringfonds waarin hij scout naar innovatieve cyber security start-ups en scale-ups.

Ad Krikke.jpg
Ad Krikke
Chief Information Security Officer
DSM

Ad Krikke werkt sinds 2002 voor DSM in diverse IT functies.. Ook daarvoor werkte hij al sinds 1994 regelmatig als business consultant en project manager voor DSM en andere Internationals in de Benelux. Als een tijdelijke assignment werkte Ad Krikke 5 jaar als lead-auditor voor de interne audit afdeling van DSM. Sinds 2012 werkt hij voor het CISO-Office van DSM waarvan hij sinds 1 Januari tevens de manager is.

Ad Krikke studeerde Bestuurlijke Informatie Kunde aan de Universiteit van Tilburg.

Reinier Landsman_IT&IS2019.jpg
Reinier Landsman
Directeur / Partner
Cert2Connect

Reinier is medeoprichter en managing director van Cert2Connect met meer dan 30 jaar ICT ervaring, waarvan de laatste 15 jaar in de informatie consultancy en cyberbeveiligingsbranche. Daarnaast bekleedt hij nevenfuncties als Voorzitter van de Cloud Security Alliance Dutch chapter en kennispartner van het CIP platform Grip op SSD.

Benedict Matthey_IT&IS2019.jpg
Bénédict Matthey
Account Manager
Darktrace

Bénédict is a Cyber Security Account Executive at Darktrace – the world-leading company in Artificial Intelligence for Cyber Defense. With his in-depth experience in security across different verticals in Switzerland, France, Luxembourg and Belgium, he has helped international organisations to become more efficient in mitigating their enterprise vulnerabilities.

Roland Petersen_IT&IS2019.jpg (1)
Roland Petersen
Security Practice - Presales Director International
Micro Focus

Sinds een half jaar International (EMEA & LATAM) pre-sales leider voor de Security Practice bij Micro Focus. Deze Security Practice is een team van technische specialisten die de regionale pre-sales sturen en ondersteunen bij sales en partner aangelegenheden, optimeren van de security producten & features maar ook als product specialisten bij complexere product vraagstukken. Daaarvoor werkzaam als technische leider voor andere pre-sales teams en technische channel teams waaronder andere security oplossingen.

Meer sprekers worden geladen