Sprekers

Eric Broekema_IT&IS2019.jpg
Eric Broekema
Security Architect
Axians

Eric is verantwoordelijk voor het definiëren, ontwerpen en verkopen van de oplossing die securitywise het beste bij de doelstellingen van de klant past. Eric werkt sinds februari 2019 bij Axians en bekleedde hiervoor functies op het gebied van security bij organisatie zoals Dimension Data, Tele2, Cisco en KPN. Eric heeft een sterke track record op het gebied van IT met meer dan 25 jaar ervaring binnen deze branche. Zijn kennis reikt van advies tot aan implementatie bij zowel enterprise bedrijven, als overheidsinstellingen en service providers.

data_edited.jpg
Marianne Junger
Hoogleraar Cyber Security and Business Continuity
Universiteit Twente

Marianne Junger is hoogleraar Cyber Security and Business Continuity aan de Universiteit Twente. Haar onderzoek richt zich op de menselijke factoren van fraude en online criminaliteit, zoals slachtofferschap, phishing, disclosure en privacy. Het doel is om interventies te ontwikkelen die gebruikers helpen beschermen.

Menno Weij_Infra2015.jpg
Menno Weij
Legal Council
BDO

Menno is legal counsel bij BDO, gespecialiseerd in recht en technologie. Denk aan intellectuele eigendom & technologie, contracten & technologie, alsmede privacy & technologie. Menno is redactielid van het Tijdschrift voor Internetrecht en is co-founder van IncPlus (een incubator), co-founder van VraagHugo (een legal-tech startup) en commissaris bij het SoT-fund.

Stuart-Jackson_IT&IS2019.jpg (1)
Stuart Jackson
Director Solutions Architecture
BlackBerry

As Director of Solutions Architecture at BlackBerry, Stuart's team helps navigate the customers infrastructure challenges to provide solutions for complex and globally distributed mobile deployments across multiple platforms. BlackBerry SA's liaise between customers & the BlackBerry internal teams providing real-world perspective and experience from highly regulated and secure customers. Prior to joining BlackBerry (Good Technology) in 2012, Jackson, worked within endpoint & network security at Check Point.

Arthur Meulstee
Arthur Meulstee
Information Security Leader
IKEA

Arthur heeft jarenlang bij EY gewerkt als ethisch hacker en security auditor. Hij heeft zowel digitaal als fysiek legaal ingebroken bij vele grote organisaties in binnen- en buitenland.

Vanaf 2015 werkt hij voor IKEA waar hij zijn ervaring gebruikt om informatie en cyber-risico’s zo effectief mogelijk te beheersen. Eerst als IT & information securtity manager bij de IKEA Foundation en sinds een jaar als information security leader bij de franchisor unit (Inter IKEA).

Arthur is altijd op zoek naar innovatie oplossingen in een mix van preventie, detectie en reactie. Het voornaamste doel hierbij is om niet alleen de organisatie te beschermen, maar ook de digitale transformatie te ondersteunen.

Meer sprekers worden geladen