Sprekers

Lies Alderlieste_ITSEC2020.jpg
Lies Alderlieste
CISO
NS

Lies Alderlieste is the CISO of the Dutch Railways; an experienced digital risk professional with a technical background. Experienced in IT as a security expert in consulting and prior CISO in the financial sector she has ventured into the mechanical world of trains.  Lies will talk about maturing information risk capabilities in finance compared to the train world. Lies has a differentiating energetic pragmatic and enthousiastic approach motivating people to ensure the right balance is found between protecting a business and running a business.  

Sven Kockelmann.jpg
Dagvoorzitter
Sven Kockelmann
Journalist en TV presentator

Sven Kockelmann is vanaf september 2010 één van de vaste gezichten van het nieuwe KRO Brandpunt. Verder presenteert hij vanaf maart 2010 het journalistieke programma KRO’s Oog in Oog en is hij dagelijks te horen op Radio 1 met KRO’s Goedemorgen Nederland.

In 1993 maakte Sven de overstap naar de KRO om redacteur te worden bij het onderzoeksjournalistieke programma KRO Reporter. Later werkte hij ook voor de actualiteitenrubriek Brandpunt, als redacteur en (politiek) verslaggever. Brandpunt ging in 1996 op in Netwerk, dat Sven van 1999 tot 2006 (toen de KRO stopte met dit actualiteitenprogramma) presenteerde.

Verder presenteert Sven bij de KRO thema-avonden als Het Grootste Taboe (oktober 2006), De StemWijzer (november 2006) en De Toekomst van Nederland (november 2005). In november 2006, aan de vooravond van de Tweede Kamer-verkiezingen, presenteerde Sven Kockelmann een serie over politiek: Recht door Zee, met oud-LPF-minister Herman Heinsbroek. Van 2006 tot mei 2010 presenteerde hij KRO’s Goedemorgen Nederland op TV (Ned.1). Sven Kockelmann houdt ervan zich bijzonder vast te bijten in uw evenement teneinde de best mogelijke presentatie op de dag zelf te waarborgen.

Ron Blaauw_ITSEC2020.jpg
Ron Blaauw
Chef-kok, Jurylid, TV Presentator, Ondernemer

De culinaire passie van Ron is niet alleen in zijn eigen restaurants te vinden. Hij heeft de keukens van zo’n vijftal restaurants geïnspireerd en speelt een adviserende rol bij verschillende projecten. Daarnaast zetten verschillende merken het gezicht ‘Ron Blaauw’ graag in als ondersteuning in het communiceren van hun visie en het gevoel dat het bedrijf wil uitstralen. Van koffie tot ketchup, de nuchtere Ron Blaauw weet in duidelijke lijnen te vertellen waar het om gaat: genieten!

Ruim dertig jaar later is Ron Blaauw geen chef-kok meer, maar culinair ondernemer. Hij inspireert iedereen met dezelfde passie voor ondernemen. Met zo’n vijftig gastlezingen per jaar weet hij mensen te overtuigen om de kracht van het ondernemerschap te zien, ongeacht welke branche.

Daarnaast is Ron een echte familieman. Hij heeft drie kinderen en woont samen met zijn vrouw Carla in Ouderkerk aan de Amstel, waar zijn culinaire verhaal ooit begonnen is.

Hans van den Boomen_ITSEC2020.jpg
Hans van den Boomen
SE Manager Netherlands
Check Point Software Technologies bv

Hans heeft meer dan 15 jaar ervaring in de IT security markt. Als Security Engineer bij Check Point zorgt hij ervoor dat Check Point partners op de hoogte zijn en blijven van de ontwikkelingen in het Check Point portfolio. Daarnaast is hij ook graag in gesprek met klanten om de security risico's te bespreken en welke technische maatregelen Check Point biedt om hierbij te helpen.

Stijn Boonstra_DP2019.jpg
Stijn Boonstra
Privacy Consultant
OneTrust

Stijn Boonstra is Privacy Consultant bij OneTrust. OneTrust is wereldwijd het meest gebruikte technologieplatform voor privacy, security en leverancierrisico​’s.In zijn rol adviseert Stijn grote en kleine bedrijven over de AVG/GDPR, California Consumer Privacy Act (CCPA), Brazilaanse LGPD en honderden van de wereldwijde privacywetten, gericht op het verkrijgen van efficiente en effectieve antwoorden op gegevensbeschermingsvereisten en het bouwen en opschalen van privacy programma’s. Stijn is CIPP/E gecertificeerd en behaalde een bachelor in bedrijfskunde aan de universiteit.

Meer sprekers worden geladen