Sprekers

Nadeem de Vree_ITSEC2020.jpg
Nadeem de Vree
Security Operations Manager
Nationale Nederlanden

Prior to joining Nationale Nederlanden, Nadeem earned his stripes within the Dutch Military and working both for Accenture Security Consulting and Fox-IT. He is specialized in cross domain security strategy and integration, looking to how the domains of the IT, OT and Physical security continue to overlap at an increasing rate. He is currently the security operations manager at Nationale Nederlanden, additionally he is a security jury member for the Blue Tulip awards. In both these roles he is able to combine his passion for security and innovation with enabling people to grow and be successful. Nadeem holds a masters in Artificial Intelligence as well as Executive Masters of Business Administration.

Justin Broeders
Justin Broeders
Manager Security, Quality en Privacy
Eneco

Justin  is werkzaam als manager Security, Quality en Privacy bij Eneco. Hiervoor is hij o.a. werkzaam geweest bij a.s.r. (IT Risk Officer) en DELA (CISO). Zijn focus ligt op het snijvlak van technologie, beveiliging en risicomanagement. Zijn brede oriëntatie en ruime ervaring op het gebied van informatiebeveiliging en risicomanagement maken hem een allround security professional. Justin is een verbinder die actief op zoek gaat naar de dialoog en graag de relatie legt met de menselijke factor (gedrag) en security awareness.

400 Sander Hofman_ITSEC2018.jpg
Sander Hofman
Manager of Sales Engineering, Central Europe
Mimecast

Sander heeft het grootste gedeelte van zijn carrière er naar gestreefd om the begrijpen hoe technologie organisaties kan ondersteunen. In zijn vroege jaren werkte Sander bij de overheid, waarna hij in de consultancy terecht kwam en internationaal ging werken. Voordat hij bij Mimecast aan de slag ging, was Sander deel van het Technical Sales Office 365 bij Microsoft Nederland.

Frans Hut_ITSEC2020.jpg
Frans Hut
CISO
Gemeente Haarlem & Gemeente Zandvoort

Frans belandde in 1985 toevallig in de informatiebeveiliging. Sindsdien heeft hij een groot deel van zijn werkzame leven doorgebracht in allerlei rollen binnen beheer, beveiliging en IT Audit. Op dit moment is Frans de CISO van Gemeente Haarlem en van Gemeente Zandvoort.

Ad Krikke_ICS2019.jpg
Ad Krikke
Leadership Partner Security & Risk Management
Gartner

Ad Krikke was de Corporate Information Security Officer (CISO) voor DSM en de voorzitter van de multinational ISAC in Nederland totdat hij de overstap maakte naar Gartner in April 2019. Daar ondersteunt hij nu diverse CISO’s van multinationals door heel Europa. Ad is ook docent aan de universiteiten van Maastricht en Antwerpen aangaande het thema Cybersecurity. In 2018 schreef Ad een boek over Cybersecurity met de titel “Een duurzame Digitale Economie”. Dit alles wil volgens Ad vooral zeggen dat hij gepassioneerd is over het onderwerp IT & Informatie Security.   

Meer sprekers worden geladen